Laptops zijn uitgegroeid tot enorm belangrijke apparaten. Er gaat steeds meer via het internet en bij het beoefenen van steeds meer beroepen zijn dan ook computers en laptops nodig. Het is echter zo dat de type laptop die je zou moeten aanschaffen, kan verschillen per vak. Het ene vak vereist een laptop met andere opties en specificaties dan het andere vak. Wel kan de ene laptop gewoon in het algemeen een stuk beter zijn dan de ander. Dit kan hem in verschillende factoren en specificaties zitten. Hieronder vind je de 3 beste laptops.

De 3 beste laptops
© Pixabay.com

ConceptD 5 Pro CN517-71P-7388 Azerty
Deze ConceptD 5 Pro is een zeer snelle laptop die geschikt is voor diverse taken. Er zijn een aantal specificaties die ervoor zorgen dat deze laptop ideaal is voor zelfs de zwaardere programma’s. Zo beschikt de laptop bijvoorbeeld over een Intel Core i7 processor en een werkgeheugen van maar liefst 32 gigabyte. De laptop heeft zeer scherpe beelden met een resolutie van Ultra HD, oftewel 4K en het scherm is diagonaal 17,3 inch. De zeer goede processor en het uitstekende werkgeheugen zorgen ervoor dat je met deze laptop onder andere zwaar videomateriaal kunt monteren in montageprogramma’s, maar daarnaast kun je ook kwalitatief zeer goede foto’s bewerken. Tevens beschikt de laptop over de NVIDIA Quadro RTX 3000 videokaart waarmee je je eigen virtual reality omgeving kunt creëren.

Acer Predator Triton 500 PT515-52-79N4 Azerty
Deze Acer Predator Triton zorgt ervoor dat je maximaal vloeiende beelden te zien krijgt op je beeldscherm en dat je zelfs de zwaarste games met de beste en hoogste instellingen kunt spelen. Ook deze laptop beschikt over een zeer goede Intel Core i7 processor. Het intern werkgeheugen is 32 gigabyte en de laptop heeft een SSD opslagcapaciteit van zeker 1 terabyte. De werkgeheugen van de videokaart die zich in de laptop bevindt is 8 gigabyte. Verder maakt de laptop het mogelijke zware programma’s te gebruiken voor het bewerken van foto’s en video’s. Meerdere van deze zware programma’s tegelijk open laten staan is ook geen probleem voor de Acer Predator Triton.

De 3 beste laptop
© Pixabay.com

Lenovo Legion 7 15IMHg05 81YU005EMB Azerty
Ook deze laptop, de Lenovo Legion 7, maakt het mogelijk om videogames met de beste en hoogste instellingen te spelen dankzij de NVIDIA GeForce RTX 2070 Super Max Q videokaart. Net als de andere 2 laptops uit dit rijtje van de 3 beste laptops heeft ook deze laptop een Intel Core i7 processor. De laptop heeft een scherpte van 1080P Full HD en dus geen Ultra HD 4K. Wel heeft de laptop een werkgeheugen van 32 gigabyte. De totale opslagcapaciteit is 1 terabyte, oftewel 1000 gigabyte. De laptop heeft 1 interne SSD en de videokaart heeft een werkgeheugen van 8 gigabyte. Het hoge werkgeheugen van de laptop zorgt ervoor dat je zeker 5 programma’s tegelijkertijd open kunt hebben en in alle programma’s tegelijk kunt werken zonder dat de laptop hierdoor traag gaat reageren. Dit voordeel zorgt er onder meer voor dat je dus ook zonder problemen video’s en foto’s kunt importeren, bewerken en exporteren.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *